Cadangan Untuk Biro Percetakan n Multimedia n ...

View previous topic View next topic Go down

Cadangan Untuk Biro Percetakan n Multimedia n ...

Post  danialhaykal on Wed Aug 12, 2009 8:00 am

salam..saya nak cadang jugak biro ni bincang2 ngn timbalan nye utk wat n jual baju tshirt bkpjj ke, atau wat baju batik seragam utk sume ahli ke, atau ape2 bajulah lambang BKPJJ..at least ade gak kenangan utk senior2 yg dah nak khirij ni.. juz cadangan.. harap dpt cdgan lebih bernas dari ahli2 lain..sila2..selamat What a Face

danialhaykal

Posts : 4
Join date : 12/08/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Biro Percetakan n Multimedia n ...

Post  arshad khalid on Thu Aug 13, 2009 11:51 pm

salam...

apa khabar ahli BKPJJ semua? saya yakin ramai antara ahli2 kita ni merupakan penulis blog yang hebat2...untuk makluman semua, pengupdatean (maaf bahasa rojak Very Happy ) diamanahkan kepada Biro Percetakan dan Multimedia, jadi saya harapkan idea2 dan cadangan daripada ahli semua utk penambahbaikan blog rasmi BKPJJ...nk tambah tu ke, nk tambah nie ke...segala cadangan didahului dengan ucapan ahlan wasahlan dan terima kasih...

~YDP BKPJJ 09/10

arshad khalid

Posts : 5
Join date : 13/08/2009
Age : 28
Location : Irbid

View user profile http://safarku-di-bumi-syam.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Biro Percetakan n Multimedia n ...

Post  muhammad bin jaafar on Wed Aug 19, 2009 7:36 am

salam. kami sangat2 mengalu2kan sebarang cadangan,pendapat,komen atau sbgainya daripada ahli2 BKPJJ.jangan rasa sgan silu,malu untuk mluahkan apa2 yg tersirat demi kebaikan BKPJJ.

-biro pnrbitan dan multimedia

muhammad bin jaafar

Posts : 2
Join date : 19/08/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Biro Percetakan n Multimedia n ...

Post  muhammad bin jaafar on Wed Aug 19, 2009 7:39 am

berkenaan dengan cadangan utk membuat baju BKPJJ,cadangan tersebut masih dalam pertimbangan.doalah banyak2 moga2 ianya terlaksana.

p/s:kalau ada baju BKPJJ mmg smart,tp kita tgk dulu la mcm mane Smile

muhammad bin jaafar

Posts : 2
Join date : 19/08/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Biro Percetakan n Multimedia n ...

Post  arshad khalid on Wed Aug 19, 2009 1:20 pm

emm...baju BKPJJ ye...satu cadangan yang sangat menarik....ada cadangan lain?

arshad khalid

Posts : 5
Join date : 13/08/2009
Age : 28
Location : Irbid

View user profile http://safarku-di-bumi-syam.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Biro Percetakan n Multimedia n ...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum