Cadangan Untuk Biro Ekonomi dan Perbendaharaan

View previous topic View next topic Go down

Cadangan Untuk Biro Ekonomi dan Perbendaharaan

Post  danialhaykal on Wed Aug 12, 2009 7:51 am

Salam..sempena cuti summer ni, sye nak bagi cadangan kepada pihak biro ekonomi supaya dapat lah beli ape2 barang2 dari malaysia (yg berbentuk kecik2 je supya tak affect sgt berat kargo anda) mcm tempah "kicen berlogo bkpjj or ape2 melambangkan bkpjj" ke, pen ke, klip tai ke, or ape2 lah yg simple2 n ringan2, then leh bawak balik cni utk dijual kepada ahli..ade gak pendapatan tmbahan bkpjj..atau pon kalau nak bagi menyeluruh lagi, jual laj ape2 benda dari mlaysia yg boleh jual kat sume dak melayu kat jordan ni,lagi untung..juz bagi cdangan..sekian Very Happy

danialhaykal

Posts : 4
Join date : 12/08/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Biro Ekonomi dan Perbendaharaan

Post  fandi kaslan on Wed Aug 12, 2009 9:16 am

assalamualaikum wbth... sy setuju sgt dgn cadangan danial tu.. sy cuma nk tambah, kalau mcm nk jual keychain tu, buat la keychain bertemakan negeri johor ke atau apa2 jelah yg lebih umum (tidak specific utk bkpjj) dan sesuai untuk semua orang blh beli.. lg meluas pasarannya nnti..hikhikhik... p/s sy suka button yg comel2 tu, insyaAllah klw ada sy pasti beli clown

fandi kaslan

Posts : 1
Join date : 12/08/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Biro Ekonomi dan Perbendaharaan

Post  arshad khalid on Thu Aug 13, 2009 11:44 pm

salam...terima kasih atas cadangan anda semua....insyaAllah cadangan2 anda akan dipertimbangkan... Smile

~YDP BKPJJ 09/10

arshad khalid

Posts : 5
Join date : 13/08/2009
Age : 28
Location : Irbid

View user profile http://safarku-di-bumi-syam.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Biro Ekonomi dan Perbendaharaan

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum