CADANGAN AKTIVITI BKPJJ SESI 09/10

View previous topic View next topic Go down

CADANGAN AKTIVITI BKPJJ SESI 09/10

Post  arshad khalid on Fri Aug 14, 2009 12:01 am

salam....apa khabar ahli BKPJJ semua? Smile saya harap anda semua dapat menjaga kesihatan anda lebih2 lagi pada waktu sekarang kerana kita semua berada dalam musim soifi serta berlakunya pandemik wabak H1N1...

pada mesyuarat AMM yang pertama hari tu, kami AMM telah berbincang mengenai aktiviti2 yang ingin dijalankan pada sesi kali ini...ada aktiviti pada sesi2 lepas akan diteruskan manakala ada juga cadangan aktiviti yang baru...namun, aktiviti2 tersebut hanyalah cadangan daripada AMM sahaja..

maka, saya inginkan cadangan daripada ahli semua mengenai aktiviti yang boleh kita lakukan pada kali ini...insyaAllah cadangan anda akan dipertimbangkan dan didahulukan dengan ucapan ahlan wasahlan ribuan terima kasih...

~YDP BKPJJ 09/10

arshad khalid

Posts : 5
Join date : 13/08/2009
Age : 28
Location : Irbid

View user profile http://safarku-di-bumi-syam.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: CADANGAN AKTIVITI BKPJJ SESI 09/10

Post  danialhaykal on Mon Aug 17, 2009 5:12 am

rasenye,mngkin saudara YDP boleh bgtau dulu gerak tmpu taun ni ape?so boleh lah kite cadangkan aktiviti2 ygboleh difikirkan selaras dgn gerak tumpu tahun ini..

danialhaykal

Posts : 4
Join date : 12/08/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: CADANGAN AKTIVITI BKPJJ SESI 09/10

Post  danialhaykal on Mon Aug 17, 2009 5:24 am

kalau kita tgk kat pelan tindakan tahunka blog, pada bhagian susur galur, n pada tahun ketiga iaitu sesi ini, "Penerapan beberapa lagi nilai murni dalam pentadbiran persatuan dan gerak kerja berpasukan", dari point ni rasenye leh kot try2 fikir aktiviti yg berkonsepkan keagamaan/kerohanian/motivasi.. then point setreusnye "Gerakan dan sumbang saran kepada ahli untuk turut sama dalam aktiviti mahasiswa mendekati masyarakat; mewujudkan hubungan baik antara masyarakat dengan mahasiswa", ni pulak leh kot AMM wat rombongan ke umah anak2 yatim utk dak2 johor sape2 yg berminat,then kite bagi sumbangan material ke,duet ke kat umah anak yatim ni..contoh la ni..kalau sape2 cadangan yg lebih baik.silakan...waAllahu'alam. Smile

danialhaykal

Posts : 4
Join date : 12/08/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: CADANGAN AKTIVITI BKPJJ SESI 09/10

Post  arshad khalid on Wed Aug 19, 2009 1:19 pm

salam...

terima kasih kepada danialhaykal....insyaAllah gerak tumpu BKPJJ bg sesi 09/10 akan dimaklumkan kepada ahli semua mungkin selepas bermula tahun baru pengajian...saya ingin menyelesaikan urusan dengan pihak MAIJ mengenai sumbangan tahunan dan juga zakat semasa saya berada di Malaysia...nnti dah confirm kewangan kita, baru la saya akan menerangkan mengenai gerak tumpu dengan senang hati...hehe

arshad khalid

Posts : 5
Join date : 13/08/2009
Age : 28
Location : Irbid

View user profile http://safarku-di-bumi-syam.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: CADANGAN AKTIVITI BKPJJ SESI 09/10

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum